1. Besuch
Super Service! Negativ, dass man über Mittag nur die zT sehr schwachen Menues bestellen kann.
April 30, 2024 | Ernst SchärerWarme Küche von 11:30 bis 13:30 und 17:30 bis 21:00 Uhr.
Warme Küche von 11:30 bis 13:30 und 17:30 bis 21:00 Uhr.
Jürg and Miriam Portmann are back in their old home after 13 years in Graubünden (Flims and Falera). They have been running the Restaurant zur Post together with their team since the end of June 2015. Jürg in the kitchen, Miriam in the service, office and wherever work is required.
Thanks to his many years of working in Graubünden, Jürg Portmann has effortlessly mastered the preparation of capuns, bizochels and other Graubünden classics.
Let us convince you.
Super Service! Negativ, dass man über Mittag nur die zT sehr schwachen Menues bestellen kann.
April 30, 2024 | Ernst SchärerDas Essen war (wie immer) hervorragend. Speziell zu erwähnen gilt, dass man kleine Portionen bekommen kann. Der Service war ebenfalls sehr zuvorkommend. Wir kommen immer gerne wieder. Renée Hug
March 10, 2024 | Renée Hug